Najave, vesti

Ove nedelje vas ponovo očekuje fantastičan repertoar u kafani Na Balkanu. Spoj tradicionalnog i novog je dobitna kombinacija, a kada jednom dođete na ovo mesto, dolazićete stalno!
Večeras peva za vas Nevena Stojanović Nency i specijalni gosti iznenađenja! Ne propustite i dođite da otkrijete o čemu se zapravo radi! Nećete se pokajati.

Kafana Na Balkanu

Fotografisano u Kafana Na Balkanu

U četvrtak, 23. oktobra, prepustite se glasu Jelene Kostov i Slobe Miletića, dok ćete u petak uživatu u nastupu Andrije Markovića Akija  i gostima iznenađenja. Oni će se pobrinuti za pesmu i zabavu kako bi vi zadovoljno otišli kući - pevajući. U subotu će nenadmašni Balkan Bend prirediti kafanski provod za pamćenje, a narednog, poslednjeg dana u nedelji, sledi Veče prijatelja uz Ninu Đumić i Aleksandra Živanovića. Tu vas očekuje i akcija flaša na flašu. Čekamo vas!

kafana na balkanu

Fotografisano u Kafana Na Balkanu

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com

 

beogradnocu.com