vesti

Neodoljiv predlog za vikend.

Bar Dash's je mesto sjajne zabave, ovde ćete uvek pronaći kutak za opuštanje, prijatan razgovor i odličan provod. U petak vas na ovom sjajnom mestu očekuje DJ Marchez koji će dočarati šarm najposećenijh žurki i svojom savršenom komunikacijom sa publikom učiniti da doživite provode kakve istinski priželjkujete.

bar Dash's

 Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's uvek brine da vam bude najbolje, ovde su vibracije uvek pozitivne, usluga dobra, a cene baš po vašoj meri. U subotu u vašem omiljenom baru srešćete se na pola puta do savršenog provoda sa Peca Petaković koji će nastojati da vas razdrma i učiniti pravo ludilo od večeri koju poverite jednom od najlepših barova u gradu, savršenom baru Dash's.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je uvek pravi izbor kada razmatrate gde da krente sa prijateljima u provod i koji god dan da odaberete u baru Dash's će vam uvek biti lepo, prijatno i zabavno. Reč je o konceptu koji se oslanja na futurizam i koji donosi šmek sjajnih provoda iz različitih svetski priznatih klubova koji neguju različite vrste muzike od koje svaki pravac ima svoje poklonike koji u baru Dash's uvek mogu da pronađu svoje parče dobre zabave.

Bar Dash's će vas uvek dočekati raširenih ruku i podeliti sa vama svoju viziju dobrog provoda koja nikada nije omanula i kojom su zadovoljni svi koji su ikada došli u bar najboljeg provoda, a to je svakako moderni i urbani bar Dash's.

bar Dash's

Fotografisano u Bar Dash's

Bar Dash's je provod koji pripada svim istinskim noćobdijama. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com