Sokače, vesti

Neodoljiva čarolija noći.

Izvanredan muzički repertoar, dobar provod, sjajno raspoloženje i vesele devojke, upravo su ono što karakteriše kafanu Sokače. Ne propustite da i ove nedelje budete deo najboljeg kafanskog provoda u gradu, jer vas očekuje niz prijatnih iznenađenja. Popularna kafana Sokače ima mnoštvo vernih gostiju koji nijedan svoj izlazak ne mogu zamisliti upravo bez nje. Da bi svojim gostima pružila maksimalno dobar provod i da bi posetioci kafane mogli da uživaju kao pravi boemi, Sokače pruža jedinstven provod za ljude željne dobre pop i folk muzike.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

U sredu 29. januara u kafani Sokače nastup će održati Milan Mitrović i Aleksandra Bursać. Ovaj izuzetan duo poznaje se još iz emisije Zvezde Granda na TV Pink, a često su mediji tvrdili da su i romantičnoj vezi, što je sad već davna prošlost. Naime, ono što je bitno, jeste da su njihovi zajednički nastupi itekako traženi jer u paru prave takav spektakl da je provod sa njima izvanredan. Ne propustite da ovo dvoje mladih ljudi čujete i uživo i uverite se u pravi merak i vrhunske izvođeče u kafani Sokače.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Provod se nastavlja i u petak, 30. januara, kada nastupaju Nenad Jovanović i Jelena Grebec. Očekuje se provod na izuzetno visokom nivou i atmosfera za pamćenje. Ova uigrana ekipa već prilikom prve pesme podigne sve goste na noge i svojom energijom uspeva da održi taj ritam do ranih jutarnjih časova. Subota 1. februar, testiraće vaše glasne žice za jedinstveni orkestar Sokače koji će vam svirati sve što vam duša poželi a vi ne dozvolite da ostanete bez glasa. Dođete u kafanu Sokače i prepustite se čarima ovog meraklijskog mesta.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Dotle, pogledajte našu galeriju fotografija koja će vas inspirisati da kafana Sokače bude vaš prvi izbor za noćni provod.

 

beogradnocu.com