Tri Kuma Debela, vesti

Neponovljive kafanske noći.

Tri Kuma Debela koja brinu o vašem provodu iz dana u dan, pripremili su vam dešavanja u kojima ćete uživati svim čulima. Prepustite se meraku i najboljem boemskom provodu, u samom srcu Gardoša, u Zemunu.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Sreda 12. februar rezervisana je za Veče ciganskih svirača, kada možete da proverite zašto je kafana jedno drugačije iskustvo kada vam sviraju četiri fenomenalna muzičara, kojima je muzika način života. Uz prelepe melodije i neponovljive ritmove nesumnjivo će biti probuđena mnoga vaša osećanja.

Samo dan kasnije, četvrtak 13. februar, takođe predstavlja idealno veče za provod. Naime, u kafani Tri Kuma Debela održava se popularno Gagino Akustično Veče, koje je prava prilika za predah i opuštanje krajem radne nedelje. Svakog četvrtka od 21h Dragan Nikolić, odnsono Gaga Acoustic, vam na svojoj gitari svira poznate rok/pop hitove, kao i kvalitetak fanaski repetoar.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Petak 14. februar, Dan ljubavi, idealan je za sastav Samo za nju. U pitanju su momci koji već preko 5 godina nastupaju u nepromenjenom sastavu i koji kafanski repertoar pesama izvode besprekorno.

Već u subotu 15. februara očekuju vas tamburaši, odnosno noć kada se traži "karta više". Predivan repertoar, sjajno raspoloženje, usluga na svetskom nivou… U iščekivanju ovih dešavanja pogledajte našu galeriju. Fotografije iz kafane Tri Kuma Debela garantovano će vas inspirisati da budete deo fenomenalnog provoda koji se ovde odvija. Zavirite u potpuno drugačiji kafanski svet.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Da ne biste propustili provod u kafani Tri Kuma Debela, rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com