Santo Domingo, vesti

Neponovljivi provod u baru Santo Domingo.

Ukoliko ste ljubitelj dobre svirke, lepih devojaka i volite da živite noću, pravo mesto za vas je Santo Domingo. Bar Santo Domingo iz nedelje u nedelju pruža sve bolji provod i nudi vam muzički repertor za pamćenje.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

U petak 10. januara u popularnom prestoničkom baru Santo Domingo očekuje vas neverovatno dobra atmosfera. Za vaš nezaboravni provod pobrinuće se fantastični Milan Ankić, koji će učiniti da ovu noć dugo prepričavate. Ono što je sigurno bićete na nogama čitave večeri i vaša očekivanja biće i više nego zadovoljena. Nastup će upotpuniti šarmantna Angelina Engie. Ova uigrana ekipa garantovano će vas ostaviti bez daha.

Samo dan nakon nastupa Milana Ankića i Angeline Engie, u subota 11. januara nastupiće Ivana i Nani Bend. Redovni gosti bara Santo Domingo znaju da se noći uz njih ne propuštaju jer je uvek pravi spektakl. Neponovljivi provod uvek se prepričava u superlativu.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Najbolji provod u gradu uz interesantne koktele, propraćene živom svirkom, učiniće da bar Santo Domingo postane vaše omiljeno mesto za izlazak. Tome će naravno doprineti i vrhunska usluga i ugođaj na svetskom nivou, kao i pristupačne cene pića. Ne propustite jedinstveno uživanje, bez brige o svom novčaniku.

bar Santo Domingo

Fotografisano u Bar Santo Domingo

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u baru Santo Domingo možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog izuzetno velikog interesovanja.

U iščekivanju sjajnog provoda koji vas očekuje u baru Santo Domingo, pogledajte našu galeriju. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, pa su i na ovom atraktivnom mestu za noćni provod zabeležili dosta interesantnih momenata. Uživajte u fotografijama koje će vas nesumnjivo inspirisati da upravo bar Santo Domingo postane neizbežan deo vašeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com