vesti

Nesanica za dobar provod.

Spektakularan provod u blizini Gardoša krije se u kafani Nesanica. Naime, u petak 13. decembra na ovom sjajnom prestoničkom mestu nastupiće Sanela i Peđa Prestige, dok će samo dan nakon njih, u subotu 14. decembra atmosferu do usijanja dovesti Lidija i Cosmo Bend.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Ne propustite jedinstveno uživanje uz dobru energiju i još bolju muziku. Očekuju vas cene prilagođene svačijem džepu i provod u kome garantovano svi uživaju.

Kafana Nesanica, inače, svojim gostima nudi jedinstveni spoj klupske i kafanske atmosfere, što je čini izuzetno specifičnom, tačnije jedinom u Zemunu koja pruža ovakav tip provoda. Kafana Nesanica idealno je mesto ukoliko želite da se neobavezno provodite sa svojom dragom osobom, kao i sa prijateljima, ili da obeležite neki značajan momenat. Ovde uvek možete opušteno igrati i maksimalno se zabavljati.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Nesanica. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

kafana Nesanica

Fotografisano u Kafana Nesanica

Za sva naredna dešavanja u kafani Nesanica rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com