Konoba Akustik, vesti

Neverovatna ponuda Konobe Akustik.

Svim vernim gostima poznate kafane na Dorćolu - Konobe Akustik, sledi veliko iznenađenje ovog petka. Naime, 24. januara Konoba Akustik je za svoje verne goste priredila neverovatne iznenađenje i ponudu koju nećete naći nigde u Beogradu!

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Zna se da je Konoba Akustik poznata po boemskoj atmosferi i toplini koja ispunjava čim krenete da kročite u nju. Svi koji su jednom došli osetili su to i uvek se vraćaju po još … ljubavi, energije i emocije...i neverovatnih uspomena... Zato za sve verne goste pravog boemskog osećaja u Konobi Akustik pripremljen je sto sa burencetom za rakiju i najkvalitetnijom domaćom dunjom, kajsijom, šljivom za samo 3.000 dinara! Ne propustite ovakvu ponudu i pravac u Konobu Akustik.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Kafana Konoba Akustik iz nedelje u nedelju privlači sve veći broj gostiju. Ono što se posebno ističe u ovoj sjajnoj kafani jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju na najbolji kafanski provod u Beogradu. Prilikom posete ovoj kafani, možete uživati sa svojim prijateljima do ranih jutarnjih časova i iskusiti jedinstveni i neponovljivi provod, u atmosferi koja je uvek za pamćenje.

Večeras vas na programu očekuju Akustični Tamburaši, dok je u petak već redovan zabavljač Naš Način Bend. Zbog velikog intersovanja ovaj bend u Konobi Akustik svira svake subote i srede. Pored svih navedenih pogodnosti, u kafani Konoba Akustik sa vrlo malo se možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je na visokom nivou.

kafana Konoba Akustik

Fotografisano u Kafana Konoba Akustik

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja i fenomenalni sto sa burencetom u kafani Konoba Akustik možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com