Mala Maca, vesti

Neverovatne cene u kafani Mala Maca

Kafana Mala Maca iz nedelje u nedelju pokazuje odanost svojim gostima. Pored vrhunske muzike, sjajnog enterijera i uvek nezaboravnog provoda, kafana Mala Maca sada vam nudi neverovatno niske cene pića, prilagođene svačijem džepu!

Naime, za samo 390 dinara, uz popust od čak 70% koji možete ostvariti preko internet portala www.kupon.rs, možete dobiti 15 rakija po izboru, ili litar vina i litar kisele i 5 rakija. U ovu neverovatnu ponudu ulaze sledeće vrste rakija: medovača, dunja, šljiva, kajsija i loza.

Svaki kupljeni kupon, uz koji je obavezna i rezervacija, može se iskoristiti isključivo četvrtkom, kada je na fantastičnom muzičkom repertoaru kafane Mala Maca živa muzika, odnosno za vaš nezaboravan provod zadužene su dve harmonike i gitara. Vrhunski profesionalci pobrinuće se da se provedete najbolje do sada uz njihovo sjajno izvođenje starogradske muzike. Očekuje vas pravo boemsko veče za vas i vaše prijatelje.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Maca, koja važi za jednu od najpopularnijih u prestonici. Rezervacije su obavezne zbog neverovatno velikog interesovanja.

A dok budete sa nestrpljenjem čekali ove nezaboravne večeri, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u izvanredan provod koji vam nudi kafana Mala Maca.

 

beogradnocu.com