vesti

Nevreme u klubu Diamond uz Jelenu Gerbec.

U četvrtak, ćete moći da se provodite uz Jelenu Gerbec, Aleksandra Paralicu i Infinity Bendu u klubu Diamond. Očekuje vas neverovatno dobar provod uz pevače izvanrednih voklnih sposobnosti, koje će vas garantovano ostaviti bez daha i probuditi sva vaša čula.

klub Diamond

Fotgrafisano u Klub Diamond 

Mlada pevačica Jelena Gerbec, koja je popularnost stekla u pevačkom šou programu Zvezde Granda definitivno će napraviti vrhunsku atmosferu. Ova harizmatična devojka iz nastupa u nastup dokazuje da njena karijera tek počinje, odnosno da od nje možemo očekivati mnogo više. Izvanredan izgled, specifičan stil i zaista fenomenalni vokal ono su što Jelenu čini izuzetno traženom. Energija koju prenosi na publiku je neverovatna, stoga su svi njeni nastupi izuzetno posećeni. Uživaćete u numerama kao što su “Na na na”, “Nek ti bude”, “Ovo je vreme nevreme” i mnoge druge.

Ono što dodatno doprinosi spektakularnosti kluba Diamond jesu atraktivne igračice, veoma izazovnog izgleda. Klub Diamond predstavlja mesto polu-zatvorenog koncepta i kapaciteta je oko 100 ljudi. Ponuda pića u klubu Diamond je izuzetno velika, a cene su prilično korektne. Taođe, su tu fantastične igračice koje će vas ostaviti bez daha. Jedna od njih će svim svojim atributima upotpuniti i vaš provod ovog četvrtka dok budete uživali uz atraktivnu Jelenu Gerbec, Aleksandra Paralicu i Infinity Bend.

klub Diamond

Fotgrafisano u Klub Diamond 

Ukoliko budete propustili da posetite klub Diamond ovog četvrtka, već u petak 24. januara pruža vam se prilika da ispravite tu grešku. Naime, petak će u klubu Diamond obeležiti fantastični Deni Bonestaj, koji uvek dovede atmosferu do usijaanja. Subota 25. januar biće upramćena po nastupu senzacionalne Ivane Sirene i Vlade Aranđelovskg.

Doživite najluđi noćni provod i rezervišite svoje mesto u klubu Diamond. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com