Hodač, vesti

Nezaboravan provod u kafani Hodač se nastavlja.

Večeras se na već poznatoj lokaciji u ulici Dimitrija Tucovića, provod nastavlja.  Žuća i Nole sa gitarom i harmonikom, vas očekuju i pozivaju na sjajan provod u kafanskom duhu, nalik onim starim nezaboravnim noćima za kojima vapi grad i koji su nekada bili simbol Beograda i boemskog života, a koji vas očekuje iza vrata kafane Hodač.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Naši fotografi uvek imaju pune ruke posla u kafani Hodač, okruženi prelepim devojkama koje vrcaju od dobrog raspoloženja, pevajući i igrajući uz hitove koji su se nižu jedan za drugim u već prepoznatljivom stilu, onom najboljem.  Jer u kafani Hodač se ni ne očekuje ništa manje od toga,  a gosti su na najbolje navikli.

Ponedeljak i utorak su kao i uvek rezervisani za Iliju i Bogdana, pa ko je već bio, iznova se vraća, a ko nije, ima za to priliku.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Da su se boemi kroz prostor kafane Hodač vratili u Beograd svedoči i činjenica da ludi provod ne prestaje, menadžment kafane Hodač je mislio na sve, te tako sve ljubitelje dobre čašice u sredu i četvrtak očekuje rakija veče! Dunja, kajsija, medovača, limunovača, višnjevača, narandžovača, malinovača, kupinovača, pa i veoma popularna majmunovača (rakija od banane) i to po sjajnim boemskim cenama,  čekaju svoje raspevane i vesele goste. Petak i subota su uvek puni iznanađenja u kafani Hodač.

Ostalo je samo da se izaberete dan i da se uputite put dobrog provoda na dobro poznatoj adresi, raspevano i profesionalno osoblje kafane Hodač koja je postala simbol boemskog Beograda vas očekuje raširenih ruku i raspevanog repertoara, za svakoga ima po nešto. Mi smo već odabrali svoje omiljeno veče i poslušali sjajna izvodjenja muzičara za koje ne postoji nepoznata pesma, odšetajte do Hodača i uživajte u sjajnom provodu.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Da ne biste propustili najbolji boemski provod u Beogradu, rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveni provod. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Ne propustite jedinstveno uživanje.

 

beogradnocu.com