Time Out, vesti

Nezaboravan provod uz Sašu Matića u klubu Time Out.

Klub Time Out večeras poziva sve goste koji vole muziku Saše Matića da dođu i provedu se kao nikada ranije. Sašina koleginica Biljana Pećić biće zadužena za ženski vokal, tako da se očekuje prava narodnjačka žurka.

Ovaj klub naročito vole mladi, pa tako budite sigurni da ćete uz odličnu muziku biti u društvu lepih mladih ljudi koji obožavaju lude letnje žurke.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Pevač čije su pesme obeležile proteklu deceniju na domaćoj estradnoj sceni izvešće pred gostima kluba Time Out pesme s poslednjeg albuma, ali i najveće hitove. Očekuje se fenomenalno veče kao i uvek na Sašinim nastupima. Ovaj talentovani muzičar  ima širok spektar interesovanja, pa je tako prošle godine nakon turneje po Americi posetio američku svemirsku agenciju NASA. On je s prijateljima obišao agenciju i upoznao se sa istorijom NASA i njenim daljim planovima.

Ipak, i pored muzike i svih drugih interesovanja, Saša najveću ljubav pronalazi u porodičnom gnezdu koje je svio sa suprugom Anđelijom. Njihov brak traje gotovo deceniju i smatra se da su jedan od skladnijih parova na estradi. Tako, uvek punih baterija Saša dolazi na nastupe gde svu svoju energiju usmerava na publiku. Zbog svojih vokalnih sposobnosti Saša je omiljen među publikom, a ljudske vrline smeštaju ga u red najomiljenijih kolega na estradi.

Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Sajt beogradnocu.com zabeležio je atmosferu proteklih nedelja u klubu Time Out, tako da se u našoj galeriji slika možete uveriti u to da je ovo mesto centar noćnog provoda na Adi Ciganliji.

Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u vrhunskoj narodnoj muzici. To možete učiniti upravo ovde - putem korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com