Premijera, vesti

Nezaboravna dizel žurka u kafani Premijera!

Kafana Premijera i ovog puta je nadmašila samu sebe. Prošle nedelje, svi koji su posetili ovu oazu hedonizma i jednu od najboljih prestoničkih kafana, uživali su uz najveće hitove pop, rock, dance i narodne muzike devedesetih, uz specijalnog gosta Ivana Gavrilovića!

Dizel provod u kafani Premijera bio je sjajan, sa puno veselih i nasmejanih lica koja su se gomilala u fenomenalnom enterijeru ovog lokala. Otvaranje srede i budućih dana kojima će raditi Premijera, organizovano je samo za verne goste ove kafane kao i one koji znaju šta je pravi boemski provod. Pogledajte galeriju naših fortografija sa dizel žurke prošle nedelje i uverite se u atmosferu i sjajnu žurku u jednoj od najboljih kafana u Beogradu.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Zato i sutra, 2. oktobra, dođite na Vračar,u Mileševsku broj 73 i doživite nezaboravno iskustvo uz muziku koja je uvek aktuelna. Samo u kafani Premijera očekuje vas pravi spektakl! Moći ćete da uživate uz neverovatne zvuke devedesetih koje će za miks pultom vrteti jednistveni DJ Srba. Naravno, veče će upotpuniti i sjajan Arcus Band koji nam je već odavno poznat po fantastičnoj atmosferi koju pravi. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja!

Napravite predah od svih obaveza i zaboravite na sve probleme provodeći se uz pesme koje su punile diskoteke i klubove i pre 15, 20 godina. Vratite se u muziku devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije. Najveći hitovi turbo-dizel doba, veliki izbor pića i neverovatna atmosfera, učiniće vam ovo veče apsolutno nezaboravno. Očekuje vas neponovljiva žurka uz mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja!

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Do kraja nedelje, provod u kafani Premijera ne izostaje. Već u petak možete uživati uz fenomenalni Arcus Band i u subotu da pevate sa Zex Kazanova Bandom. A kao što to ume samo kafana Premijera, eksluzivno za vas, njihove najdraže goste, otvorena je i nedelja,kao novi dan sjajnog provoda! Te večeri, kao veliko iznenađenje nastupiće novi bend i prirediti vam nezaboravnu žurku! Koji god dan da odaberete da posetite kafanu Premijera, nećete pogrešiti!

Rezervacije za sve večeri u kafani Premijera, možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com