Na Vodi Kafana, Najave, vesti

Nezaboravna nedelja na vodi.

Na Vodi Kafana ne prestaje da fascinira izborom muzičkih gostiju ove nedelje. U sredu 17. septembra, za dobar provod zadužen je fantastican Na Vodi bend, koji će goste zabavljati do ranih jutarnjih sati. Poznati kao vešti muzičari i zabavljači, Na Vodi bend učiniće sredu novom subotom. Na već pristupačne cene, ljubitelje kvalitetne čašice obradovaće i akcija flaša na flašu.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Na ovom kafanskom splavu, provod je zagarantovan, pa će za vas, u četvrtak 18. septembra, pevati učesnica poslednje Farme i zvezda Granda, Jelena Jovanović sa kolegom Markom Šabanovićem.

U petak, zaduženi za odličan štimung biće poznati Randevu bend i šarmantni Nađa Golubović i Miloš Radovanović. Subotom Vam predstavljamo dream team Dragicu Zlatić i Borisa Stjepanovića, a u nedelju 21. septembra je, kao posebno osveženje, tematsko Veče pevačica, gde će se za mikrofonom smenjivati dame raskošnih glasova.

Na Vodi Kafana

Fotografisano u Kafana Na Vodi Kafana

Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto na ovom veselom kafanskom splavu putem Call centra na brojeve 063 33 33 44 i 063 34 34 33, kao i Online. Rezervacije su besplatne i obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com