Gardoš, vesti

Nezaboravne noći na Gardošu.

Kao i uvek u Gardoš kafani uz velike hitove očekuje vas najbolja atmosfera u gradu! Kao i svake subote u popularnoj beogradskoj kafani Gardoš nastupiće pevač odličnog glasa i pravi muzički umetnik – Miroslav Ilić, zajedno sa koleginicom Andreom Popov.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Pevač Miroslav Ilić izvešće mnogobrojne hitove, koje svi vi dobro znate i numere svojih kolega sa estrade. Svojim vrhunskim vokalom i uz pratnju šarmantne Andree Popov u kafani Gardoš napraviće pravi spektakl, što je i svojstveno ovom fenomenalnom muzičkom paru.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Osoblje u kafani Gardoš omogući će vam, svojom ljubaznom i prijatnom uslugom, da ovo mesto zavolite već pri prvoj poseti. Pored standardnih usluga koje su u kafani Gardoš na izuzetno visokom nivou, ovo mesto pogodno je i za organizovanje raznih vrsta proslava, prezentacija i koktela. Kafana Gardoš takođe nudi izuzetno ukusne specijalitete, za vaše bitne prilike, kao i bogatu kartu pića, po korektnim cenama. Ovde možete iskusiti spektakularne žive svirke i dobru muziku, kakvu nećete čuti nigde u prestonici.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Fotografi portala beogradnocu.com takođe će se provoditi sa vama u kafani Gardoš, gde uvek rado beleže najinteresantnije momente vašeg provoda. Posetite našu galeriju i uverite se u standardno dobru atmosferu koja vlada u Gardošu. Ne propustite!

Vaš portal je uvek je tu da vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u Gardoš kafani možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com