Kod Glumca, Najave, vesti

Ni Čola ne može bez Akustik benda.

Ekskluzivno svake srede, samo u kafani Kod Glumca, možete da uživate uz Akustik Bend. Koliko su momci iz Akustik benda popularni govori i činjenica, da ih i sam Zdravko Čolić obožava. Naime, u emisiji kod Ivana Ivanovića, nije odoleo da ne zapeva zajedno sa njima. Pogledajte na ovom linku kako je to izgledalo.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

A kako će biti večeras, ne preostaje vam ništa drugo sem da se uputite pravac u kafanu Kod Glumca. U četvrtak će vas zabavljati Milan Dinčić Dinča i Tijana Stojić, dok su u petak Kod Glumca najlepše Bekrijske noći - Milena Novaković, Nina Đumić i Nikola Bjelogrlić. Subota je rezervisana za  Veče pravih boema uz Miloša Trninića i Ivanu Milić. A u nedelju, 7. decembra, čeka vas Veče poznatih: Jelena Kostov i Miloš Brkić!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

 

beogradnocu.com