vesti

Nigde bez Fenjera.

Kafana Fenjer za svoje goste ove nedelje priprema pravi spektakl. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati jer vas očekuje zaista fenomenalan muzički repertoar, kao i izvanredne promocije pića. Uz vrlo pažljivo biranu muziku radi vašeg maksimalnog uživanja, kao i bez brige o svom novčaniku, provešćete se zaista neverovatno.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Petak 17. januar definitivno je dan koji će biti upamćen po dobrom provodu, najlepšim devojkama i neverovatnoj količini pozitivne energije. U kafani Fenjer zabavljaće vas fantastični Martin Ajdarević, u pratnji neponovljivog Fenjer Benda. Sevdah neće izostati, kao ni najbolje meraklijsko uživanje u gradu ovog petka.

Samo dan nakon nastupa Martina Ajdarevića i Fenjer Benda, u subotu 18. januara, u kafani Fenjer nastupiće Absolute Band, poznat po tome što već prvom pesmom zapali atmosferu i napravi parvo ludilo od provoda. Do ranih jutarnjih časova bićete na nogama, zato pripremite udobnu obuću i najlepši osmeh.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Međutim, to nije sve. Kafana Fenjer svoje verne goste redovno ili nagrađuje ili nudi sjajne promocije. Ove nedelje takođe brine o vašem džepu. Naime, flaša viskija Ballantine's, kao i flaša Johnnie Walker-a, biće vam dostupne po ceni od samo 3990 dinara. Ne propustite najbolji provod.

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o provodu koji se odvija u kafani Fenjer. U našoj galeriji moći ćete da vidite dokaze najboljeg noćnog provoda, i njome budete inspirisani da veče na ovom izuzetnom mestu nikako ne propustite.

kafana Fenjer

Fotografisano u Kafana Fenjer

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Za sva naredna dešavanja u kafani Fenjer rezervišite svoje mesto na vreme! Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne, zbog velikog interesovanja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com