Kasina Bar, vesti

Nikad nije kasno.

Željko Vasić, koji oduvek mami devojke svojim izgledom, a pogotovu svojim pesmama sve svoje obožavaoce obradovaće vas i ove nedelje. Tačnije, u sredu, 05. februara, u klubu Kasina Bar, nastupiće fenomenalni Željko Vasić koji će vas kao i uvek, oboriti s nogu i prirediti vam veče vredno vašeg dolaska i noć za pamćenje. Pogotovu sad kad je mesec ljubavi, Vasićeve pesme dođu kao melem za dušu i sva zaljubljena i slomljena srca.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

U klubu Kasina Bar ove nedelje moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova uz hitove kao što su “Žena kao ti”, “Voli me i ne voli me”,”Željo moja jedina”, “Zanjiši kukovima”, “Moje zlato”, i nikad zaborevljena pesma “Samo Moja”. Naravno, pored starih i novih hitova, Željko će pevati i pesme svojih kolega.

Ove nedelje možete doživeti jedinstveno uživanje uz vodeći prestonički klub ove sezone, koji pruža neponovljivo iskustvo noćnog života Beograda. Uz besprekornu uslugu, uvek raspoložene goste i sjajnu energiju provešćete se vrhunski.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Vaše uživanje biće zagarantovano i narednog dana, u četvrtak, kad će vam atmosferu upotpuniti fenomenalni Loco Bend. Petak 07. februar, rezervisan je za Kao Kao Bend, i ne kao dobar, već stvarno odličan provod u gradu. Kroz Kasina Bar su prošli najbolji bendovi koji sada već uveliko pune najpopularnije klubove i kafane u gradu. Zato ne propustite da čujete buduće muzičke sastave koji vas nikako neće ostaviti ravnodušnim. Fenomenalna subota u Kasina Baru je, kao i uvek, rezervisana za našeg Veska Vučkovića koji uveliko puni klub Kasinu i pravi provod vredan pamćenja.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Kasina Bar možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da fenomenalni beogradski klub Kasina Bar bude vaš izbor. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com