Hodač, vesti

Nikada nećete poželeti da odete odavde.

Kada se kaže kafana mnogi imaju mnoge asocijacije, ali prave boeme reč kafana neosporno asocira na kafanu Hodač. Ovde vas uvek očekuje sjajna energija, pozitiva, dobro raspoloženje i još bolji muzički repertoar.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Večeras, u nedelju 16. marta u kafani Hodač za sve goste nastupaće Trio Merak i Virtouz na Violini – Željko. Ova sajajna muzička ekipa prirediće vam dobar provod i u petak 21. marta, kao i dan kasnije, u subotu 22. Svi redovni posetioci kafana znaju da su ove večeri apsolutni imperativ kada je meraklijski izlazak u pitanju.

Ponedeljak 17. mart i utorak 18. mart rezervisani su za već tradicionalne večeri sa Ilijom i Bogdanom, koji najbolje poznaju vašu dušu. Najboljim izvođenjem narodnih i starogradskih numera nesumnjivo će probuditi i vaša najskrivenija osećanja.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Žuća i Nole će nas svojim neverovatnim izvedbama na gitari i harmonici zabavljati u sredu 19. marta, kao i u četvrtak 20. marta. Uz njih dobar provod nikada ne izostaje i ukoliko ste željni kvalitetnog boemskog provoda, ovo je kafana za vas.

Kafana Hodač jedna od najboljih boemskih i starogradskih kafana na Zvezdari, pruža vam mogućnost dobrog noćnog provoda uz kvalitetnu živu muziku i vrhunska pića u prelepom enterijeru, koji je opremljen u duhu Beograda. Ne propustite priliku da budete deo ove prelepe priče. Razervišite svoje mesto na vreme i provedite prijatne trenutke u kafani Hodač. Pristupačne cene, veliki izbor pića i ljubazno osoblje čekaju na vas.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Hodač. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com