Tri Kuma Debela, vesti

Nikakva čarobna jutra, zaljubiću se sutra.

Kafana Tri Kuma Debela predstavlja pravo boemsko mesto koje odiše lepotom i energijom prelepog Gardoša. Svi ljubitelji etno duha i kvalitetne pesme u kafani Tri Kuma Debela nesumnjivo će pronaći svoj kutak za uživanje, zato ne propustite i ovu nedelju “debelog” provoda!

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Kafana Tri Kuma Debela najbolja je kafana vašeg noćnog života i tim nema zezanja. Ovde je sve savršeno i pod konac. A sve u službi vašeg najboljeg raspoloženja onog pravog boemskog, jer kafana Tri Kuma Debela poznaje sva vaša zadovoljstva i trudi se da uvek bude tu za vas.

Sutra 12. marta, samo za vas na repertoaru ove kafane su Ciganski svirači. Spremite se za besane i nezaboravne noći koje ćete obožavati.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Ono što je sigurno, kafana Tri Kuma Debela zadovoljiće ukuse različitih profila ljudi, i svojom besprekornom uslugom na svetskom nivou učiniti da se osećate zaista izuzetno. U zavisnosti od toga koji dan odaberete za vaš provod, kafana Tri Kuma Debela nudi vam žanrovski različite noći, pa tako možete uživati u akustičnim večerima uz pop i rock muziku, kvalitetne hitove narodne muzike i starogradske numere.

Ovog četvrtka, 13. marta, u kafani Tri Kuma Debela uživaćete u Gaginoj Akustčnoj večeri. Provod je neizbežan zato se spremite za sjajnu noć. Petak 14. mart je rezervisan za Bend Samo za Nju, dok je subota dan za akustične tamburaše. Ne propustite da posetite ovu sjajnu kafanu u Zemunu, jer vas očekuju fenomenalne večeri i vrhunski provod.

kafana Tri Kuma Debela

Fotografisano u Kafana Tri Kuma Debela

Rezervišite svoje mesto za sva dešavanja u kafani Tri Kuma Debela. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija. Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite!

 

beogradnocu.com