Najave, Port by Community, vesti

Nakon čarobnog vikenda koji je provela sa svojim prijateljima Sandrom i Andrejom Meljničenkom, popularna hrvatska pevačica Nina Badrić doputovala je u Beograd, gde će u sredu 2. septembra, održati besplatan koncert na prestižnom splavu Port By Community.

splav Port by Community

Fotografisano na Splav Port by Community

Iako su mnogi mediji objavili da Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko nisu više u dobrim odnosima, istina je ipak potpuno drugačija. Kako saznajemo, jedna od najpopularnijih pevačica u regionu, provela je čaroban vikend u društvu svojih prijatelja, čime im je uveličala slavlje povodom desetogodišnjice braka. Nakon kratkog odmora i predivnog vremena koje je provela u San Tropeu, Nina je doputovala u Beograd, letom iz Ciriha, kako bi se po deseti jubilatrni put družila sa beogradskom publikom u letnjoj Kasini, odnosno splavu Port By Community.

splav Port by Community

Fotografisano na Splav Port by Community

Kako je i sama više puta izjavljivala, Nina mnogo voli da nastupa u Beogradu, jer je domaća publika dočeka uvek raširenih ruku, a ona će im se kao i uvek mnogobrojnih hitovima i sjajnom atmosferom odužiti za gostoprimstvo. Ne zaboravite da u sredu 2. septembra prisustvujete besplatnom koncertu dame čarobnog glasa.

splav Port by Community

Fotografisano na Splav Port by Community

S obzirom da je koncert BESPLATAN, potrebno je samo da napravite rezervaciju! Rezervaciju možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com