Najave, vesti

Za sve one koji su se uželeli malo dobre, kvalitetne muzike, klub Cabaret Rose vam je pripremio nešto stvarno spektakularno. U petak, 24. oktobra, Cabaret Rose ugostiće jednu fenomenalnu pevačicu vrhunskog glasa koju, sigurni smo, definitivno volite da slušate, a u pitanju je sjajna Nina Badrić.

cabare rous

Fotografisano u Klub Cabaret Rose

Hrvatska pevačica koja je ove godine ekranizovala pesmu "Dan D", napraviće atmosferu za pamćenje, a vi nikako ne dozvolite sebi da propustite ovaj odličan nastup. Narednog dana, u subotu, zabavljaće vas Aleksa Radenković, Aleksandra Marjanović i Maza. Čekamo vas u novootvorenom klubu Cabaret Rose koji preti da postane najtraženiji i najpopularniji u gradu. Budite u društvu poznatih i najboljh - budite u klubu Cabaret Rose! Čekamo vas!

Cabaret Rose

Fotografisano u Klub Cabaret Rose

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com