Kasina Bar, vesti

Nina Badrić u Kasini.

Jedna od najcenjenijih i  najtiražnijih muzičkih zvezda našeg regiona, Nina Badrić, 12. decembra, održaće koncert u klubu Kasina.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ovu izuzetnu pevačicu - čija karijera uspešno traje više od 20 godina – prate brojni uspesi, nagrade i popularnost, i već godinama važi za jednu od najboljih i omiljenih širom regije bivše Jugoslavije. Osim sjajnog glasa, Ninu Badrić mnogi karakterišu kao najkompletniju pevačicu današnjice na našim prostorima. Njena harizma i šarm osvajaju publiku, a mnogi je zbog njenog izgleda već godinama proglašavaju za jednu od najlepših muzičkih zvezda…

Nina Badrić i klub Kasina na Terazijama prirediće nezaboravnu noć! Koliko je Nina popularna pevačica dokazuje i činjenica da su se karte za njen nastup u veoma kratkom roku rasprodale, tako da, budite brži sledeći put.

Od početka svoje karijere ne odstupa od kvalitetne muzike i njome gradi svoj muzički put. Autor većine svojih pesama, Nina Badrić je pevačica koja se okušala u gotovo svim muzičkim žanrovima: od pop muzike, gospela, ritam i bluza, sevdaha, makedonske narodne muzike pa do džeza - i u svakome od njih ostavalja lični pečat prepoznatljive i snažne interperetacije koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Njena interpretacija je uvek emotivna i posebna te pleni publiku na prvo slušanje - bez obzira na muzički žanr. Ne propustite veče prepuno dobre muzike, pozitivnih vibracija, ljubavi i sjajne atmosfere, samo u klubu Kasina Bar.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Za one koji žele da proslave reprizu Nove Godine na najbolji način, beogradnocu.com vam preporučuje da 01. januara obezbedite sebi mesto u Kasina Baru jer će nastupiti jedini, neponovljivi i fenomenalni Toni Cetinski!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Rezervišite svoje mesto za sva dešavanja u klubu Kasina Bar na Terazijama, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com