Premijera, vesti

Niske cene i najbolji provod u kafani Premijera.

Idealan način da provedete vikend, tačnije nedelju jeste da posetite kafanu Premijera. Uz snižene cene pića, čekaju vas veseli ljudi ,dobro raspoloženje, i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnoj muzici Tijane i Marka. Nedelja u Premijeri će biti idealno veče za vaš kafanski provod.  Fantastični duo Tijana i Marko napraviće uzavrelu atmosferu, a svi gosti u kafani Premijera će đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima! Prijatan i prostran ambijent, snižene cene pića i dobra klopa, vrhunska i kvalitetna rakija, sjajan bend i pevači, i to nigde drugde nego u kafani Premijera. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Uz zvuke najbolje muzike moći ćete da se provodite do ranih jutarnjih časova. Očekuje vas fenomenalan muzički repertoar, na koji su redovni gosti kafane Premijera već navikli Ako želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda, na pravom ste mestu! Kafana Premijera uvući će vam se pod kožu i samo jedan dolazak ostaće na vama kao žig… a ponekad je to jedini način da najlepši momenti ostanu zapamćeni…

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Za sve one koji uživaju u svakom momentu i srećnim trenucima sa najdražima. Za one kojima piće nije navika već svakodnevna svečanost! Za sve vas koji ste se pronašli u tome – kafana Premijera je pravo mesto! O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji kafanski provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za nedelju veče kafani Premijera i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com