InBox, vesti

Ništa manje od spektakla.

Ne propustite posetu klubu InBox danas i sutra, jer vas ne očekuje ništa manje od spektakla. Naime, u petak 31. januara u klubu InBox očekuje vas Oliver Stoiljković i Band, dok je subota 1. februar rezervisana sa Superstars Band, standardno fantastične setove DJ-a Marcco Oxiduality.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

O Oliveru ne mora mnogo da se priča, jer samo njegovo ime obećava fantastičnu atmosferu i zagrejan provod do ranih jutarnjih časova. Uz fantastičan repertoar ispunjen raznim žanrovima provešćete se zaista nezaboravno. Oliver Stoiljković, koji važi za jednog od najpopularnijih klupskih pevača u Beogradu, postao je popularan tokom devedesetih godina, a iza sebe ima nekoliko albuma.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

U subotu vas očekuje Superstars Band, koji je poznat po odličnoj energiji i atmosferi koju prave gde god da nastupaju. Superstars bend formiran je 2009. godine, i od tada je aktivan na Beogradskoj klubskoj sceni, izvodeći obrade najvećih muzičkih hitova. Bend se sastoji od 6 članova koji sa svojim ogromnim i raznolikim repertoarom, od rock’n roll-a, pop-a, dance-a, house-a, latina, reggaea-a, funk-a, rock-a, hard-rock-a, heavy metal-a, pa do domaćeg pop rocka, svojom jedinstvenom energijom ne ostavlja publiku ravnodusnom. Uz njih i fenomenalnog Dj Marcco Oxiduality-ja, odnosno Marka Gojkovića, provešćete se idealno. On vrti setove prepoznatljive po komercijalnom i tech house zvuku, mada ni ostali podpravci house muzike ne izostaju.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme za petak i subotu u klubu InBox. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox.

U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com koji neće dozvoliti da najbolje žurke proteknu bez njih, kao i bez fotografija koje beleže iste. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Budite in, posetite InBox!

 

beogradnocu.com