vesti

Niz gostovanja se nastavlja u klubu Plan B.

Kao što je i najavljeno, klub Plan B otvara za vas još jedan dan za provod – utorak! Sad ćete moći ovog utoraka kao i svakog narednog da se fenomenalno provedete u ovom urbanom i sjajnom klubu Plan B.

Večeras 3. decembra samo u klubu Plan B peva vam odlična ekipa – Darija, Aki i Martin! Ovi mladi pevači napraviće sjajnu atmosferu zato nemojte odlagati već rezervišite svoje mesto što pre pošto se očekuje velika gužva i redovi ispred ulaza u klub.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Ne propustite da dođete u klub Plan B i u sredu, kada će nastupiti velike zvezde Granda, Milica Todorović i Darko Lazić. Ovo će ujedno biti i Miličin prvi nastup u našoj prestonici nakon više od godinu dana, a o tome da li će na sceni lomiti čaše, kao što je slučaj bio pre nekoliko nedelja, kada se provodila sa drugaricama, dođite da saznate! Iznenađenja su moguća, ali ne sumnjajte da će ovaj duo atmosferu dovesti do usijanja. Milica i njen kolega Darko Lazić, napraviće pravi spektakl, a sve koje te večeri budu došli u Plan B očekuju i brojna scenska iznenađenja.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Klub Plan B ima sve ono što dolikuje jednom mainstream i klubskom mestu, odnosno, poznat je po usluzi na vrhunskom nivou, najluđim noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu najvećih estradnih zvezda. Klub Plan B nalazi se u ulici Mitropolita Petra 8, a prijatan ambijent, sa do sada neviđenom rasvetom u domaćim klubovima, veliki izbor pića po pristupačnim cenama i sjajna atmosfera dovoljna su preporuka da dođete i uverite se da je Plan B - uvek prvi plan kada je dobar provod u pitanju.

klub Plan B

Fotografisano u Klub Plan B

Ukoliko klub Plan B bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati. Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Plan B, možete izvršiti na vrlo jednostavan način odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com