Soho Bar, vesti

Njujorški duh na beogradskom asfaltu.

Bar Soho Bar je idealna preporuka svih najboljih provoda, uz veliki izbor pića, koktela, kvalitetan muzički repertoar. Soho Bar i Dj Miki stvaraju najuzavreliju atmosferu i prenose najpozitivnije vibracije i duh engleskog kvarta, sve najmodernije i sve za vaše uživanje i svetski kvalitetan doživljaj vas čeka u vašem Soho Baru, najurbanijem u gradu.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je više nego sjajan, ovde ćete moći da se istinski udubite u uživanje, jer su se svi u vašem Soho Baru potrudili da to bude baš tako, najlepši koktel vaših idealnih izlazaka. U Soho Baru je sve nekako elitno, urbane legende vezane su upravo za ovaj bar i vi uživate da budete deo tih fantastičnih priča. Ovde možete sresti mnoge poznate ličnosti kako uživaju i ćaskaju sa svojim prijateljima i osetiti kako Soho Bar doživljavaju kao svoj.

Subotom u Soho Baru za najpozitivnije vibracije zadužen je Dj Bross, a to znači da vas kofer pun ostvarenih želja. Soho Bar neguje baš taj urbani duh koji svi vole u Beogradu i stranci kada svrate svoje utočište pronađu baš u najboljem Soho Baru i osećaju se više nego prijatno, osećaju se sjajno. Trendi duh koji ovde vlada prija svima i svi osećaju toplu dobrodošlicu čim svrate u Soho Bar, pravi nebrušeni dragulj prestoničkog noćnog života koji na ove pultove donosi šmek Njujorka.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je mesto gde ćete najlepše razgovarati sa svima čije društvo vam prija, uz predivne koktele i najlepšu atmosferu doživećete šmek svetski poznatih žurki koje obožava ceo celcati svet, svet koji je uvek spreman za nabolje žurke i uvek veseo. Soho Bar ne štedi na kvalitetu i to je jedini kurs kojeg se drži, ovo je idelano mesto za sve vaše želje i sve vaše provode.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Duh svetskih provoda doziva vas iz Soho Bara, ne čekajte mnogo samo rezervišite sjajan provod putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. A Soho Bar naprosto obožavamo, vidimo se u vrelu sjajne atmosfere.

 

beogradnocu.com