Najave, Teatro, vesti

Noć za nas u klubu Teatro.

U četvrtak 27. marta u popularnom prestoničkom klubu Teatro nastupiće atraktivna pevačica Dara Bubamara, poznata po uvek fenomenalnoj atmosferi koju napravi gde god da nastupa. Dara će svojim hitovima garantovano držati čitavu publiku na nogama do ranih jutarnjih časova.

Klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Inače  Dara Bubamara se oglasila uoči suđenja narko-bosu Darku Šariću koje počinje u ponedeljak, i kaže da braću Šarić poznaje još od 1996. i da im za razliku od mnogih svojih kolega kojima su oni pomogli u karijeri, sigurno neće okrenuti leđa.

Klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Pored toga, skandalozni naslovi prate je i jer je pevačici jedna inostrana kompanija ponudila da glumi u porniću za veoma vredan honorar, ali je Dara odbila da svoje umeće u seksu pokaže pred kamerama jer, kako kaže, nije želela ni da njene gole fotografije izađu u javnost, a kamoli da svi gledaju kakva je u krevetu. Ono što je sigurno, na sceni je fantastična, pa u Teatru ovog četvrtka dobar provod neće izostati.

Klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ne propustite ovo neponovljivo dešavanje! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com