InBox, vesti

Noćni život Aleksandra Saše Obradovića.

Ukoliko ste za svoj provod ovaj vikend odabrali klub InBox mogli ste da uživate u društvu poznatih. Jer je ovo upravo jedno od njihovih omiljenih mesta za prestonički provod. Fotografi portala beogradnocu.com su na nastupu Olivera Stoiljkovića i Benda uhvatili bivšeg srpskog košarkaša, sada istaknutog trenera, Aleksandra Sašu Obradovića.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Aleksandar Saša Obradović svim svojim čulima prepustio se fenomenalnoj svirci i maksimalno uživao u društvu svojih prijatelja, koji takođe nisu skrivali oduševljenje popularnim klubom InBox. Bilo je dosta pozitivne energije, smeha i naravno vrhunskog prestoničkog provoda uz najkvalitetniju muziku u gradu.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Saša Obradović je legenda srpske košarke, i u svojoj profesionalnoj karijeri nastupao je za Crvenu zvezdu, Limož, Alba Berlin,Virtus Romu, Budućnost i Keln. Osvojio je kao igrač dva prvenstva Jugoslavije, kup Jugoslavije, prvenstvo Nemačke, tri kupa Nemačke, kao i Kupa Radivoja Koraća. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je srebrenu medalju na Olimpijskim igrama 1996. godine, zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu 1998. godine, tri zlatne i bronzanu medalju na Evropskim prvenstvima. Odmah nakon završetka igračke karijere 2005. godine započinje trenersku karijeru i danas je šef stručnog štaba ekipe Alba Berlin. U trenerskoj karijeri osvojio je prvenstvo Nemačke 2006. godine, kup Nemačke 2007 i 2013. godine i prvenstvo Ukrajine 2012. godine.

klub InBox

Fotografisano u Klub InBox

Ne propustite da budete deo najboljeg provoda u gradu, već rezervišite svoje mesto na vreme u klubu InBox. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu InBox. Proverite zašto je klub InBox omiljeno mesto poznatih.

U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo ovaj klub bude neizbežno mesto kada je u pitanju vaš provod u Beogradu. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com koji neće dozvoliti da najbolje žurke proteknu bez njih. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

Budite in, posetite InBox!

 

beogradnocu.com