Cache, Najave, vesti

 

Priuštite sebi priliku da probudite sve najbolje u sebi u restoranu Cache uživajući u njihovoj decembarskoj ponudi - spojite dobar zalogaj, ali i dobar provod. Kulinarski tim restorana Cache je odlučio da obogati svoju dosadašnju ponudu i ubaci nekoliko specijaliteta u jelovnik, pred kojima nećete ostati ravnodušni.

restoran cache

Fotografisano u Restoran Cache

Deserti ali i glavna jela učiniće ovu zimu toplijom u ovom predivnom restoranu koji čeka ljude zainteresovane za dobar provod kao i dobra jela.U decembarskoj ponudi restorana Cache imate priliku da probate svinjska rebra u BBQ sosu, pileća krilca u BBQ sosu, biftek sendvič sa pohovanim lukom i BBQ sosom, orada filet sa začinjenim (rustičnim) pire kropmirom, taljatele pasta sa gamborima, tikvicama i šafranom, kao i nove cheese cake u čaši. Ne propustite: Savršen spoj ukusa na jednom mestu - restoran Cache!  Vidimo se!

cache

Fotografisano u Restoran Cache

Rezervacije su obavezne! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com