Jazbina, vesti

Nova Godina u Jazbini.

Ukoliko ne znate gde ćete za Novu godinu, vaš portal beogradnocu.com je tu da vam preporuči samo najbolje. Za sve ljubitelje dobrog provoda, vrhunskog ambijenta i prave boemske atmosfere, nema sumnje da je kafana Jazbina jedno od idealnih mesta za doček 2014. godine.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Za vaš najbolji doček do sada pobrinuće se vrhunska ekipa ozvučenih tamburica. Očekuje vas neverovatna i spektakularna atmosfera i zaista neponovljiva Nova godina. Što se tiče cene, veoma je pristupačna, a karta za vaš novogodišnji provod dostupna vam je po ceni od samo 30 evra all inclusive.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

All inclustive ponuda predstavlja uračunatu neograničenu kozumaciju svih alkoholnih i bezalkoholnih domaćih pića cele večeri, kao i hranu! Strano piće možete kupiti po ceni od po samo 99 dinara. Piće, klopa, srpsko meze, trubači u ponoć – fenomenalna ponuda. Ali to nije sve, Jazbina vam sprema i reprizu Nove Godine. Ono što je dobra vest, jeste da se uz ovu kartu možete odlično provesti i za reprizu kada vam je ulaz besplatan.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u kafani Jazbina. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći. Ne propustite!

 

beogradnocu.com