Stara Pesma, vesti

Nova lica, Stara Pesma.

Za sve prave ljubitelje boesmkog provoda kafana Stara Pesma je neizbežna kada je izlazak u pitanju. Naime, ova popularna prestonička kafana iz nedelje u nedelju svojim gostima pored spektakularnog muzičkog repertoara pruža mnoge pogodnosti. Provod je uvek zagarantovan, a na vama je samo da proverite zašto!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Za sve redovne goste kafane Stara Pesma, portal beogradnocu.com donosi sve informacije o novitetima! Od ove srede u kafani Stara Pesma moći ćete da uživate uz nova lica, ali jednako dobre vokale, izvanrednu atmosferu, mnogo pozitive, i kao što je i standard u Staroj Pesmi, uz najlepše Beograđanke.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Naime, ova sreda 12. februar prva je u nizu fantastičnih večeri koje ćete moći da provedete sa Aleksandrom Bursać i Milošem Brkićem. Prelepa Aleksandra Bursać široj javnosti poznata je po učešću, i plasiranju među 12 najboljih, u pevačkom takmičenju Zvezde Granda, koja se emituje na televiziji Pink. Aleksandra je svojom pojavom i neverovatnim talentom oduševila mnoge. Sada ima i brojne fanove, koji ne propuštaju njene nastupe. Miloš Brkić takođe je Zvezda Granda i gde god da se pojavi predstavlja uživanje za sva čula. Posebno ga, razume se, obožavaju devojke, što zbog harizme, što zbog fenomenalnog glasa i neponovljive atmosfere koju pravi.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Pogledajte šta su do sada zabeležili u kafani Stara Pesma. Fotografije iz naše galerije nesumnjivo će vam preneti delić atmosfere koji će vas inspirisati da budete deo Stare Pesme.

A da vi ne biste propustili spektakl uz nova lica u Staroj Pesmi, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sve ostale događaje u kafani Stara Pesma. Podsećamo, takođe, da su rezervacije besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najnovije informacije u vezi sa vodećim mestima prestoničkog noćnog života.

 

beogradnocu.com