Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Petak 13. mart je rezervisan za Makao bend u Novom Bitefartcafe-u. Makao bend je jedan od bendova koji ima najduži staž u našem klubu. Za to postoje dva razloga. Prvo i osnovno, ako se njihov muzički kvalitet i menjao, putanja je uvek bila uzlazna. Drugi razlog je možda i bitniji, a on kaže da Makao uvek  pokrene svaku osobu u klubu i od publike napravi celinu, koja zajedno sa bendom đuska, skače, peva...

Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Naredni dan, vas očekuje St. Louis bend koji se već uveliko uhodao u klubu, izgradio svoju publiku i možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke. Zanimljivo je to daje St. Louis umesto uobičajene klavijature ubacio trubu, koja daje totalno nov i drugačiji momenat poznatim pesmama i novim hitovima. Tu su i njihovi inovativni aranžmani i izbor pesama koji izlazi iz okvira uobičajenog cover benda. Vidimo se!

Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com