Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

St. Louis, koji će nastupiti ovog petka u klubu Novi Bitefartcafe, izgradio je svoju vernu publiku i možemo sa sigurnošću reći da prave najbolje žurke.

St. Louis se žanrovski oslanja na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i flertovanjem sa etno elementima, te slobodno možemo reći da spaja sve ove pravce. Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti, a oni skeptični mogu doći i uveriti se..

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Specijalnost Betty BooM benda, uz koji se đuska u subotu, je da nađu pesmu koja je planetarni hit ali je iz nekog razloga drugi bendovi ne sviraju, pa nije stigla da se “izliže” i dosadi.

Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Coldplay i The Cure u latino aranžmanu , Placebo, Kocheen , Justin Timberlake, Eminem, 2PAC, Beyonce, Panjabi MC i još mnogo onih pesama koje svi znamo, ali niko drugi nema hrabrosti da ih svira.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com