Najave, Novi Bitefartcafe, vesti

Ovog vikenda u klubu Novi Bitefartcafe nastupaju dva benda  koji imaju repertoar baš kao pravljen za vas i oni koji vas baš svaki put pogode u pravo mesto. Za St. Louis bend koji gostuje u petak i Perpetuum mobile, koji u Novi Bitefartcafe stiže u subotu, svaki put se odvija takmičenje ko će pre rezervisati mesta što bliže bini.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

St. Louis svirka se bazira na funk, soul, r&b, rege, hip-hop, pop-rock, latino i etno stilovima, te slobodno možemo reći da je i fuzija svih ovih pravaca.  Atmosfera na njihovim nastupima se zaista mora doživeti.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

Najpopularnija muzička decenija – 80te, čini okosnicu repertoara Perpetuum Mobile benda koji se zasniva na pop muzici i popularnom roku. Međutim vozaće vas od hitova osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, pa sve do novih hitova.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

klub Novi Bitefartcafe

Fotografisano u Klub Novi Bitefartcafe

 

beogradnocu.com