vesti

Novi koncept kluba Fajront.

Klub Fajront na Ušću, preko puta Muzeja Savremene Umetnosti je jedinstven objekat na jednoj od najlepših lokacija u gradu. Urbano gradsko mesto gde je akcenat stavljen na umetničkim veličinama u sferi muzike, kvalitetne italijanske kuhinje, prijatnog originalnog ambijenta.  Praznično otvaranje kluba Fajront sinoć je proteklo uz poznatog glumca i pevača Frane Lasića i prijatelja!

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Naime, klub Fajront planira da radi dan i noć, da u okviru koncepta kluba akcenat bude na after work – happy hour, od 17h do 20h i after dinner time, posle 22h. Menadžment kluba želi da urbanim beograđanima i strancima pruži adekvatnu ponudu originalnog koncepta lounge bara, restorana i kluba na jednom mestu. Pristupačne cene uz visok nivo usluge osoblja i novih specijaliteta italijanske - lounge kuhinje. Ovde će takođe biti organizovane i popularne svirke raznih bendova i drugih izvođača u toku večeri. Ne brinite ni za svog ljubimca četvorotočkaša, pošto klub Fajront poseduje i besplatan parking.

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Restoran kreće sa radom uskoro i radno vreme će biti od 11h- 23h svakim danom sem nedelje. Četvrtkom vas očekuju gostovanja bendova koji sviraju najveće hitove 60,70,80,90-tih pop i rock. To će biti četvrtkom jedini klub u Beogradu za srednju generaciju,sa muzikom "dece cveća", tog veselog perioda iz šezdesetih i sedamdesetih godina, odnosno najvažnijeg perioda stvaranja rock muzike. Dobrih starih Beatles-a, Stones-a, Dylan-a, Monkeys-a, Zeppelin-a, Procul Harum-a, Beach Boys-a, Prisley-a, Mamas & Papas-a, itd... Dakle momci i devojke, svi vi koji ste osetili, uživali i odrastali uz "Flower-Power" godine, evo prilike za druženje, ples i evociranje uspomena iz tog nezaboravnog vremena!

klub Fajront

Fotografisano u Klub Fajront

Petkom će u klubu Fajront biti živa muzika moderne generacije, a subotom disco - house veče sa najboljim DJ –evima u gradu!

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u klubu Fajront, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju ovih sjajnih događaja, pogledajte našu galeriju.

 

beogradnocu.com