Stara Pesma, vesti

Novi momenti.

Zima i nije toliko strašna ako si na pravom mestu sa pravim ljudima, a takvo mesto je upravo kafana Stara Pesma. Večeras će zima u širokom luku zaobići Staru Pesmu i doneti sunce i temperaturu dobrog raspoloženja, jer samo za vas nastupa neponovljivi Slobodan Vasić. Za sve one koji žele da čuju folk pevača Slobu Vasića, ovaj momak je pripremio specijalan, kafanski repertoar. Biće ovo fenomenalno veče i ne sumnjamo da će svi gosti uživati i uz dobru pesmu dočekati jutro sa Vasićem.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Svratite u Staru Pesmu na dobru pesmu, i podelite svoje raspoloženje sa uvek veselim i dobrim gostima ove kafane u samom srcu Beograda. Prijatnog enterijera koji budi pravi boemski duh, kafana Stara Pesma neće vas ostaviti ravnodušnim. Svojim izgledom, toplom i domaćinskom atmosferom, pristupačnim cenama pića, ova oaza hedonizma prosto obećava ugodne trenutke i savršen provod u Beogradu.

Ovo je mesto za sve one koji znaju dauživaju i vole vrhunsku boemsku atmosferu sa pravim merakom. Žive svirke "od stola do stola", raznovrsni bendovi i najveće pevačke zvezde očekuju vas samo u najpopoularnijoj kafani Stara Pesma.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Naša je prognoza da će biti veselo tokom čitave večeri, uz talase dobrog zvuka, toplih osmeha i po neku kapljicu suza radosnica…uzburkavanje sledi nakon ponoći dok ne dođe do erupcije vrhunskog provoda…Ovakve ‘vremenske prilike‘ su svake večeri u kafani Stara Pesma, a na vama je da ih ne propustite. Prepustite se struji vetra koji uvek duva u pravom smeru – u smeru Stare Pesme

U četvrtak 30. januara, na repertoaru ove kafane biće Milan Mitrović, dok je poslednji dan meseca rezervisan za Miloša Trninića i Kristinu Kuzmanovsku. I, kao šlag na tortu, za kraj je ostavljeno najlepše - Džoni Jakovljević i Workersi za vaše najveće uživanje. Zabava može da počne!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rezervišite svoje mesto putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice –beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com