Stara Pesma, vesti

Novi provod u kafani Stara Pesma.

Popularna kafana Stara Pesma, poziva vas da dođete i uživate u radnim danima kao da je vikend. Večeras dođite i ne propustite sjajan provod uz nastup Slobodana Vasića. Ovaj šarmantni momak iz nedelje u nedelju sve više oduševljava goste Stare Pesme i nudi fenomenalnu atmosferu!

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Slobodan Vasić finalista je četvrte sezone emisije Zvezde Granda, emitovane na televiziji Pink. Sa njegovog albuma koji je izdao ove godine posebno se izdvojila pesma „Anonimna“, ali i popularni hitovi „Gde je mala zaspala“, „Nisam ja za tebe“, „Moram da se promenim“ i druge. Na svom nastupu u kafani Stara Pesma, Sloba će, pored svojih numera, izvesti i numere kolega. Očekujte svakakva iznenađenja…

U kafani Stara Pesma možete uživati, a da pri tom ne brinete o svom novčaniku. Cene pića u ovoj kafani su daleko jeftinije od klubova, tako da se možete potpuno opustiti i uživati u provodu.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

U kafani Stara Pesma nakon Vasićevog nastupa, nastavlja se pravi spektakl. Sutradan, u sredu, 27.novembra, vaši domaćini kafane biće Mirna Košanin i Miami Band, dok će u četvrtak za vas nastupati Milan Mitrović. Mirna Košanin se prvi put javno pojavljuje 2006. godine na Festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji sa pesmom “Kasno je”, gde osvaja nagradu za najbolji aranžman. Nakon toga nastupa sa pesmom “Dušo moja”na “Zrenjaninskom festivalu” i mnogim drugim…

Beogradski Miami Band postoji još od 2007 godine. Ovaj sjani bend odlično svira sve, ali zaista sve muzičke žanrove i svojim osobenim šarmom i vrhunskim umećem stvara fantastičnu atmosferu u svim prilikama, pa tako i u kafani Stara Pesma. Ne propustite ovaj utorak i sredu jer vas očekuje zagarantovano dobar provod koji ćete danima prepričavati. U petak u Staroj Pesmi nastupiće Miloš Trninić Trna i Kristina Kuzmanovska, dok je subota dan rezervisan za Nikolu Džonija Jakovljevića & Workerse.

kafana Stara Pesma

Fotografisano u Kafana Stara Pesma

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Stara Pesma možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoje uživanje možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod. U iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija u kafani Stara Pesma.

 

beogradnocu.com