vesti

Novi splav na beogradnocu.com - Amphora.

Splav Amphora nalazi se na Zemunskom keju na samoj obali Dunava. U ovoj amfori nema baš mnogo iznenađenja. Dobro znate šta vas očekuje - dobra atmosfera, elegantan enterijer i specijaliteti prste da poližete. Splav Amphora je pravi raj za sve njegove posetioce i pravo je mesto za sve one koji žele da se opuste i uživaju.

Svakog vikenda, Amphora svojim gostima nudi uživanje uz žive svirke, kada najbolji provod u gradu ne izostaje. U toku navedenih dana restoran radi čak do 03:00 h iza ponoći, a početak je uglavnom od 21h. Uz pažljivo biran repertoar pop, rock, evergreen, jazz muzike i neverovatne vokale i izvanredne izvođače koji ovde nastupaju, spektakl nikada ne izostaje.  Zato dođite na adresu Bulevar Nikole Tesle i uživajte u gastronomskim ponudama koje splav Amphora nudi.

Ovog petka, 21. februara i subote, zanemećete kad čujete nastup Euroexpress benda koji su već u celom gradu poznati. Evergreen i rock u njihovoj izvedbi zvuči neverovatno, a energija kojom zrače ostaviće vas bez daha. Ovaj bend postoji već deset godina i svojim originalnim i kvalitetnim scenskim nastupom oduševljava najprobirljiviju publiku. Tri muška i jedan fenomenalan ženski vokal stvaraju harmonična sazvučja i prijatnu atmosferu u mirnijem delu večeri, a kada dodje do podizanja atmosfere energija Euroexspresa je bez premca! Sastav koji su članovi činili sa bendom sličnog imena se odvojio i napravio svoju priču koja se itekako prepričava. Dođite na splav Amphora ovog vikenda da čujete jedan od najtraženijih bendova u gradu.

Preko dana, na splavu Amphora možete uživati u ukusima i specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, a kasnije se opustiti uz odličnu muziku. Ne propustite idealan provod koji će vas sigurno raspametiti.

Ne zaboravite da svoje mesto rezervišete unapred i budete sigurno da vas dobromesto čeka. Rezervacije za sva dešavanjana splavu Amphora možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu, jer neverovatna energija i dobro raspoloženje ovde su neizbežni!

 

beogradnocu.com