Razno

Da li volite pustolovine? Da li ste nekad dok ste gledali Šerloka Holmsa i zajedno sa njim pokušavali da rešavate misterije i prepreke? Sada imate priliku da i sami budete detektiv i probate nešto sasvim novo u našem gradu - Locked Escape Room.

Locked Escape Room je real-life igra  koja kombinuje timski rad, logiku, razmišljanje i zadatke koji uključuju razne veštine.

Locked Escape Room

Locked Escape Room je virtuelna igra prebačena u realnu priču i nije takmičarskog duha, nego je pre svega potreban timski rad da biste došli do rešenja. Zato ostavite svoje mišiće kod kuće i uključite vijuge!

Scena je zapravo stan, gde pobednik u kuglanju živi. Na prethodnom takmičenju on je osvojio veliku svotu novca budući da je zauzeo prvo mesto, ali to je razljutilo lokalnu mafijašku grupu jer je naš glavni junak trebalo da izgubi. Imajući u vidu da nakon turnira više nije bezbedan, on odlučuje da nestane na neko vreme i sakrije veliku svotu novca u svom stanu. Zadatak takmičara je da nađu taj novac!

Locked Escape Room

Ekipa portala beogradnocu.com, dok je bila na kuglanju Collosseum Bolwling Center u Zemunu, otkrila je jednu sobu punu avantura. Proveli smo se fenomenalno. U sobi oko nas je bilo mnoštvo detalja i potrebno je dosta koncetracije i zapažanja da biste rešili zadatke, otključali brave i došli do vreće sa novcem kao i izbegavali vizuelne zamke.

U prvom trenutku kada smo ušli u sobu, nismo znali gde pre da tražimo, jer vas obuzme osećaj uzbuđenja i nestrpljivosti. Ali smo se ubrzo razleteli po sobi i počeli rešavamo zadatke, dok nas je sve vreme obuzimao adrenalin i pitanje: ''Da li ćemo uspeti na vreme da dođemo do vreće sa novcem?'' Bili smo glavni akteri u svom filmu i timskim radom smo došli do rezultata. I naš glavni utisak nakon provedenih sat vremena u sobi je bez razmišljanja: ''Hoćemo opet!''

Locked Escape Room

Locked Escape Room je predviđena za tri do šest osoba i nema nekog ograničenja u godinama. Igra je odlična za stvaranje timskog duha i upoznavanje skrivenih moždanih kapaciteta. Ukoliko želite da napravite predah od sumorne svakodnevnice, savetujemo vas da okupite svoju ekipu i posetite Locked Escape Room.

Locked Escape Room, se nalazi Dobanovačkoj 56 u Zemunu (Collosseum Bolwling Center), a više imformacija možete dobiti na ovom linku lockedescape.rs.