vesti

Novogodišnja senzacija u klubu Fabrika.

Pregršt iznenađenja, najbolji od najboljih provoda čeka vas pod spektakularnim osvetljenjem u klubu Fabrika. Najluđi doček vas definitivno čeka u vašem omiljenom klubu Fabrika, gde se u najbolje društvo možete ubaciti po ceni i od 10 e i doživeti pure house energy uz DJ Nikolu i Yabbu. Klub Fabrika u Despota Stefana 115, ušao je u anale top žurki i nema prepreka da tako bude i u specijalnoj najluđoj noći.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Ovaj doček biće čista senzacija, adresa najbolje izmiksanih džet set vibracija iz svih delova sveta, pretočenih u remek delo DJ Nikole i Yabbe. Čeka vas party za sva vremena, ponoć ćete dočekati u takvom spektakularnom
raspoloženju koje vas nikada neće napustiti, jer to može samo klub Fabrika i vaši DJ Nikola i Yabba koji će biti bolji nego ikada.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Proizvođač najboljih provoda u gradu klub Fabrika dočaraće vam duh žurke  iz  velikih svetskih metropola i ostaviti vas bez daha, uz fenomenalne novogodišnje vibracije za koje će se samo za vas pobrinuti DJ Nikola i Yabba.

klub Fabrika

Fotografisano u Klub Fabrika

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Za sve prijatelje beogradnocu.com besplatna dostava karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

U Fabrici vas u novogodišnjem raspoloženju čekamo i mi.

 

beogradnocu.com