Soho Bar, vesti

Novogodišnja žurka u Soho Baru.

Svaka godina koja počne na pravi način ima draž sama po sebi. Kada se dobro provedemo, a malo i nazdravimo, kaže se da smo u Novu Godinu ušli na pravi način. Zato, ne propustite da takav doček imate i vi, i to samo u Soho Baru!

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Zabavljaće vas vrhunski maheri na mikseti Dj Lazy Idiot i Dj Bross, zato se spremite za vrhunsku muziku. Uz toplinu kojom ovaj bar i njegovi zaposleni odišu od samog postojanja, u novogodišnjoj noći zaboravićete na minus napolju, a veče provesti vrhunski. Uđite u Novu godinu na pravi način, samo u Soho Baru.

Po ceni od samo 1000rsd po osobi, moći ćete da provedete najbolju Novogodišnju noć do sada. Ukoliko želite da rezervišete vaše mesto u baru Soho Bar kontaktirajte vaš omiljeni portal beogradnocu.com.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je otvorio svoja vrata urbanoj beogradskoj eliti, ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Vlasnik ovog sjajnog bara poznat je po lokalima La Piazza i Fracci. Sve preporuke su da obavezno posetite bar Soho Bar, koji uz veliki izbor pića, koktela i kafa, ima da ponudi i kvalitetan muzički program. Bar Soho Bar je dobro poznat svima po odličnoj atmosferi, kvalitetnoj hrani i sjajnom muzičkom programu gde možete čuti zvuke elektronske i deep house muzike. U ovom sjajnom baru popularni Dj-evi vrte lounge, house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita, a pozitivne energije i atmosfere će uvek ima na pretek.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u baru Soho Bar, a to možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu bilo da živite u inostranstvu ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa.

 

beogradnocu.com