Kod Glumca, Poznati, vesti

Odlični ritmovi muzike Akustik Benda, sjajna energija, fenomenalne ponude pića i mezetluka, najlepše gradske devojke i nov, renoviran i proširen prostor, samo su deo onoga što je obeležilo ovu sredu u kafani Kod Glumca.

k

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Dobro poznato pristanište iskusnih boema i hedonista ponovo je privuklo maksimalan broj ljubitelja dobre zabave, a među njima se uvek nađu i poznata lica sa naše estrade. Fotografi portala beogradnocu.com ovog puta "upecali" su u kafani Kod Glumca, popularnog glumca Dragana Marinkovića Macu.

kk

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Glumac i reditelj, koji je popularnost ipak stekao kao voditelj, ušao je nedavno u političke vode boreći se za legalizaciju prostitucije i kanabisa, ali i muzičke, nakon što je u septembru snimio singl i spot sa Al Dinom za pesmu "Golf dvica", posvećenu legendarnom automobilu.

Maca se sinoć odlično provodio u kafani Kod Glumca, a kakva je atmosfera bila možete videti na našim fotografijama. Bez sumnje ovo je bio jedan od boljih provoda u gradu.

kkk

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com