Jimmy's, vesti

Novosadska barbika na splavu Jimmy’s!

Atraktivna pop zvezda Nataša Bekvalac održaće nastup na popularnom prestoničkom splavu Jimmy's u utorak, 16. Jula. Novosadska barbika, kako je često oslovljavaju u medijima, uvek napravi nezaboravnu atmosferu, tako da je dobar provod i ovog utorka neizbežan.

Gosti  splava Jimmy's će u utorak moći da čuju Natašine novije hitove, ali i stare numere, koje se ne zaboravljaju. „Ja sam dobro“, „Pozitivna“, „Gram ljubavi“, samo su neke od pesama uz koje ćete moći da uživate.

Takođe će se na muzičkom repertoaru naći i pesma za koju je nedavno objavljeno i video izdanje – „Kraljica novih ljubavi“. Spot za ovu numeru, koji sama Nataša potisuje kao izvršni producent, sniman je na Ibici, gde se pevačica provodila sa sestrama i drugaricama.

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Do kraja nedelje na  splavu Jimmy's vas očekuje i Miligram, u sredu 17. Jula, u četvrtak zabavljaće vas Lexington Bend, fenomenalan početak vikenda, odnosno ovaj petak, obeležiće Romana Panić, Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Bend, dok će u subotu, 20. jula,  svoje nastupe održati Millenium Band, Daria Stanojević i Aleksa Radenković.

Fotografije koje beleže provod na  splavu Jimmy's možete pogledati u našoj galeriji. Ono što na njima vidite samo je delić provoda koji možete da doživite.

Za nastup Nataše Bekvalac, ali i sva dešavanja koja vas očekuju na  splavu Jimmy's, rezervacije možete izvršiti upravo ovde - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com