vesti

Obiđi ovu kafanu, zaleči srcu ranu.

Provod je zagarantovan uz veliki broj dobrih ljudi i puno pozitivne energije. Iskusite pravo boemsko uživanje uz neverovatnu uslugu, muzički program i piće u jednoj od kafana koje odista imaju srce –kafanici Srce!

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Ovog vikenda centralno mesto kafanskog provoda jeste upravo kafana Srce koja vam nudi savršeno mesto za opušteno igranje, provod sa prijateljima ili dragom osobom. Iz nedelje u nedelju narodna muzika dominira spektakularnim večerima, a provod traje do jutra. Samo večeras budite pravi boem uz neverovatni Cile Bend, iskusne muzičare koji goste nikad ne ostavljaju ravnodušnim. Ovi profesionalci biće vaši domaćini u kafani Srce ovog petka 21.februara.

Kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama, ovaj bend i kafana Srce su najbolja kombinacija i vaš najbolji izbor.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

U subotu, 22. februara, za najbolji kraj nedelje u kafani Srce, očekuje vas izuzetni Boda i Stojče Bend. Uz najveće kafanske hitove, u specifičnom izvođenju ovog izvanrednog benda, moći ćete da se provedete bolje nego ikada. U kafanici Srce nema odmora, nema stajanja, već samo đuskanja i pevanja.

Kafana Srce kuca po taktu vaših želja, njom treba da dirugujete u meri najboljih provoda, sve što pomislite i pre nego to izgovorite vaša kafana Srce prepoznaće sve što želite i pogledom uputiti signal muzici da vas ostavi bez daha.

kafana Srce

Fotografisano u Kafana Srce

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija.

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Srce, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. I pre nego što se uputite ka ovoj kafani, pitajte svoje srce da li je spremno da zakuca ponovo žarom prvog poljupca, prve pesme, prve igre, a zakucaće sigurno u čarobnoj kafanici Srce.

 

beogradnocu.com