vesti

Opis vaše ličnosti se može videti iz mnogih stvari. Ne samo iz načina na koji razgovorate ili na osnovu vašeg ponašanja, nego i po obliku vaših usana.

Pogledajte šta vaše usne govore o vama:

jennifer aniston

1. Ako imate oblik usana poput Jennifer Aniston vi ste duševna osoba. Ovakve usne znače da ste mislilac i da ste zabavna osoba. Za ovakve usne najbolje odgovaraju karmini u zemljanim tonovima, a pre toga jasno uokvirite vaše usne sa olovkom.

274663152

2. Ukoliko su vaše usne kao kod Eve Longorie, znači da ste strastvena osoba. Ovakve usne govore da ste vi ozbiljna i disciplinovana osoba koja će postići visoke ciljeve. Izbegavajte jako tamne ruževe za usne i podebljavanje istih, ukoliko ne želite da postignete efekat klovna. Birajte neutralne nijanse sa dozom sjaja.

Scarlett-Johansson-7

3. Ako imate usne poput Scarlet Johansson onda ste vi prava zavodnica. Ovakve usne takođe pokazuju da imate smisla za humor. Možete izabrati različite vrste karmina, koje se slažu sa vašim tenom.

mile kunis

4.  Imate usne poput Mile Kunis? To znači da ste veliki sanjar. Ova osoba je takođe veoma pozitivna, idealista i puna nade. Kako bi naglasili vaše usne stavite ruž koji ima sjaja. Možete staviti i samo sjaj ili preko određene boje ruža.

charlize theron

5. Ako imate usne poput Charlize Theron, vi ste rođeni vođa. Ova osoba je takođe veoma pouzdana. Koristite svetle nijanse.

anne-hathaway-

6. Ukoliko su vaše usne istog oblika kao kod Anne Hathaway znači da ste romantična i stidljiva osoba. Koristite tamniju rozu ili tamniju crvenu boju za usne, kako bi pokazale svoju zavodljivu stranu.

 

 

beogradnocu.com