vesti

Obogatite svoja čula i iskustvo na ovom mestu.

Splav Amphora na samoj obali Dunava nudi odličnu atmosferu, enterijer i specijalitete prste da poližete. Ona je jednostavni pravi raj za sve posetioce i pravo je mesto za sve one koji žele da se opuste, uživaju, ali i da lumpuju.

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Svakog vikenda, Amphora svojim gostima nudi uživanje uz žive svirke, kada najbolji provod u gradu ne izostaje. U toku navedenih dana restoran radi čak do 03:00 h iza ponoći, a početak je uglavnom od 21h. Uz pažljivo biran repertoar pop, rock, evergreen, jazz muzike i neverovatne vokale i izvanredne izvođače koji ovde nastupaju, spektakl nikada ne izostaje. Zato dođite na adresu Bulevar Nikole Tesle i uživajte u gastronomskim ponudama koje splav Amphora nudi.

Ovog petka 14. marta i narednog dana, u subotu, nastupiće jedinstveno, poznato ime u muzičkom svetu i klubovima širom grada, a reč je o Euroexpress bendu!

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Bend Euroexpress postoji već deset godina i svojim originalnim i kvalitetnim scenskim nastupom oduševljava najprobirljiviju publiku. Tri muška i jedan fenomenalan ženski vokal stvaraju harmonična sazvučja i prijatnu atmosferu u mirnijem delu večeri, a kada dođe do podizanja atmosfere energija Euroexpresxa je bez premca! Originalnost bendu daje i električna violina sa svojim bravurama kao i najširi dijapazon repertoara koji se u ponudi beogradskih bendova uopšte može naći. Od opere do heavy metal zvuka!

splav Amphora

Fotografisano na Splav Amphora

Splav Amphora je idealno mesto gde možete doći sa prijateljima, poslovnim partnerima, sa dragom osobom i provesti zasita dragocene i predivne trenutke kojih ćete se uvek sećati. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Splav Amphora je mesto gde se i mi osećamo veoma prijatno, zato vas pozivamo da nam se u tim posebnim trenutcima pridružite i upoznate najotmeniji provod u gradu.

Petnaestogodišnje iskustvo u pružanju vrhunske usluge pozicioniralo je splav Amphora na prestižno mesto gde svaki dolazak postaje doživljaj.

 

beogradnocu.com