Najave, vesti

Obrni Okreni propustiti ne možes.

Kad je kafana Obrni Okreni u pitanju, iz imena je već jasno kakav lumperaj petkom i subotom možete očekivati. Već su mnogi od nas imali prilike da se uvere u kvalitet usluge i provoda, a kako bismo im se rado vraćali, ovog vikenda Obrni Okreni pripremila je pravu poslasticu i za kritički nastrojene meraklije među nama.

Obrni Okreni

Fotografisano u Kafana Obrni Okreni

Uvek veseli i raspoloženi Milan Tomić, Stojče Sandić i Boban Radosavljević pevaće u petak, 19. septembra. Pritom, svi će ovde moći i da „obrnu“ i da „okrenu“ turu; cene pića su zaista pristupačne.

U subotu, na noge će vas dići Dejan Jovičić i Suzana Bogdanović. Poznati kao dobitna muzička kombinacija, Dejan i Suzana pevaće sa Vama do zore, naša kafana jedna je od malobrojnih koja je otvorena do 05:00h. Cupkajte ili se popnite na stolove u ritmu domaće folk muzike, jer naša lična karta je veselje.

Obrni Okreni

Fotografisano u Kafana Obrni Okreni

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com