Jimmy's, Najave, vesti

Očekuje vas srpski džet-set na splavu Jimmy's.

Euforija raste i svi jedva čekamo otvaranje i velika gostovanja najpoznatijih pevača i bendova koji će nastupiti ove sezone na jednom od najpopularnijih splavova u Beogradu -  splavu Jimmy's!

Jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Velike zvezde naše javne scene obeležiće noćni život na Jimmy' s-u u svakom smislu. Očekujte najvećeg šoumena i velikog prijatelja Jimmy's - a, pevačku zvezdu Acu Lukasa. Zatim sa vama će se družiti i atraktivna Nataša Bekvalac, Bend Miligram, Halid Bešlić, Viki Miljković, Dženan Lončarević, Jelena Rozga i mnogi drugi...

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Očekujte svetski performans najvećih imena i bolje reći, očekujte neočekivano! I to sve u novom, preuređenom i još lepšem enterijeru splava Jimmy's! Najbolja pića i cene prilagođene svima, najbolja muzika, poznati gosti, sve je na Jimmy's -u najbolje. U to ste mogli da se uverite i prošle sezone kada su gosti ovog splava bili Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas i mnoga druga zvučna imena naše estrade. Uzbuđenje raste i pripremite se za ovu sredu 14. maj, kada će vas zabavljati fenomenalni Lexington bend, dok je narednog dana legendarni Aca Lukas. Ovo leto na splavu Jimmy's ćete dugo, dugo pamtiti i to vam obećavamo! Ne propustite ono najbolje što Beograd nudi!

Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com