Magazin

Za muškarce i žene ovnove važi isto pravilo. Manje alkohola kada izađete u provod. Inače svaki horoskopski znak odlikuje slabost na neki od poroka, a kod ovnova je izražena slabost na alkohol te se često mogu oteti kontroli i preterati u konzumiranju istog.

kristina-spremoŽene rođene  u znaku ovna sklone su pravljenju incidenata, te ako im se nađete na putu, valjalo bi da ih ne gurnete u gužvi, ili slučajno ne polijete vinom zato što vrlo lako može doći do verbalnog ali i fizičkog obračuna. Ako na to niste spremni bolje "nagazite" kočnicu i sklonite im se s puta.

devojke-freestylerAko ste u provod izašli sa muškarcem koji je ovan u horoskopu sigurno ćete se osećati zaštićeno i sigurno. Neće vam nedostajati ništa. Međutim, bilo bi dobro da vašem saptniku u dobrom zezanju uskratite nalivanje alkoholom. Muškarci ovnovi idu iz krajnosti u krajnost.

devedeseteIli nećete moći da ih naterate da krenu put kuće, ili će se odlučiti da žurku napuste kada je najbolje. Zato dragi ovnovi, manje vina, manje vina.

beogradnocu.com