Jazbina, vesti

Od ovoga se postaje zavistan.

Kafana Jazbina, kao i uvek nudi neprospavane uzbudljive noći i vrhunski provod iz dana u dan. Dobra tamburica je razlog da večeras odete u provod u najbolju kafanu koja će biti samo vaša Jazbina, vaše mesto za utehu, za ispunjenu noć, za sve!

Osim toga, spas od svih nevolja, naći ćete i u dobroj čašici rakije, pogotovu zato što je ove večeri promocija svih rakija koje možete piti po ceni od samo 99 dinara.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

U ponedeljak 24. februara, provešćete veče sa fenomenalnim Aćimom i violinom. Pored njega će se uzburkati i tamburaši , a povrh svega, i sutra vas očekuju promo cene, od 99 dinara, na sve rakije. Tamburaši sa promo cenama rakija vas čekaju i u utorak, dok vam u sredu 26. februara, pevaju Nemke i Opijum Bend u popularnoj kafani Jazbina.

Međutim, ove večeri Jazbina takođe deli svojim gostima. Jazbina se svake noći trudi da bude idealno utočište od krize, od nevolje, od napora i svega onoga što vas muči u životu… Naručite u sredu svoju flašu Smirnoffa uz koji dobijate i četiri Guarane, po ceni od samo 4.600 dinara.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Samo dan kasnije, u četvrtak na istom mestu zabavljaće vas već svima dobro poznati Džoni i bend Workersi. Ukoliko se budete provodili u jednoj od najpopularnijih kafana u gradu, očekuje vas nezaboravna atmosfera i veče za pamećenje. Ali i ove večeri kafana Jazbina deli džabe piće. Uz Džonija Jakovljevića,mora se piti i Johny Walker. Ovog četvrtka to možete za samo tričavih 4.600 dinara uz kojih dobijate i četiri Guarane.

U sjajnoj kafani Jazbina svi su raspoloženi za veselje, osoblje je razdragano i izuzetno prijatno i profesionalno, oni će igrati i pevati sa vama uz sjajne bendove i tamburaše sve do zore, jer kafana Jazbina sve prisutne diže na noge. U petak 28. februara, ponovo se družimo sa Nemketom i Opijum Bendom, dok vas u subotu očekuje pravi spektakl uz Inkognito Bend.

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Kafana Jazbina radi sedam dana nedeljno, a koji god dan da odaberete nećete pogrešiti.  U toku je promocija vodke ,viskija i rakije, te obožavatatelji jedne kratke mogu da uživaju u različitim ukusima ovog dragocenog pića.

Požurite u dobar provod, rezervišite vašu neprocenjivu noć,i to na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com